CISCO PROINTER Collaboration

PROINTER ITSS je više od konsultantske kuće

Osnovan 2005 godine Prointer IT Solutions & Services je za kratak vremenski period postao je vodeća kompanija na polju Informacionih Tehnologija. Implementacija kompletnih IT rešenja, sistem integracija, optimizacija poslovne štampe i IT konsultantske usluge primarna su delatnost kompanije. Partnerski odnosi sa liderima na svetskom IT tržištu omogućavaju nam da u potpunosti izađemo u susret svim našim klijentima. Upravo iz razloga posvećenosti klijentu i nastojanju da se rešenja usaglase sa strukturom i načinom poslovanja klijenata naši komitenti su kako najveće domaće industrijske i komercijalne kompanije tako i državna administracija te javna uprava. Naš uspeh je rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva stečenog kroz najveće projekte na domaćem tržištu.

PROINTER ITSS kreira sisteme visokih performansi

Maksimalno iskorišćenje resursa poslovanja je cilj svake uspešne kompanije. Zbog toga smo se opredelili da pružimo našim klijentima servise iz oblasti najviših informacionih tehnologija. Brzi napredak tehnologije je pokretač dramatičnih promena u načinu funkcionisanja društva kao i načinu poslovanja. Opredelil smo se da naše klijente provedemo kroz sve promene bezbedno i u saglasnosti sa njihovim potrebama, te da im omogućimo da u potpunosti iskoriste sve prednosti koje savremeni informacioni sistemi donose sa sobom.

Prointer IT Solutions & Services pruža servise koji omogućavaju rešavanje najaktuelnijih poslovnih problema današnjice u najzahtevnijim i ključnim oblastima poslovanja kao što su: praćenje poslovnih odnosa sa klijentima i aplikacije finansijskog menadžmenta. Od samih početaka Prointer IT Solutions & Services prate uspesi na polju dizajna, razvoja i primene visoko pouzdanih, sigurnih i fleksibilnih poslovnih sistema. Naši stručni programerski i konsultantski timovi iz infrastrukturnih, aplikativnih i poslovnih oblasti skoncentrisani su na rešenja prilagođena i razvijena u partnerskom odnosu sa našim klijentima.

Misija

Ostati lider u domenu implementacija poslovnih rešenja i sistem integracija za nas predstavlja izazov i motiv za još kvalitetnijim radom. Približavanje svakom klijentu i partneru u cilju iznalaženja interesnog rešenja koje neće poremetiti osnovne poslovne navike te ubrzati i optimalizovati njihovo poslovanje su naši osnovni pokretači. Razvijanje projektnog tima kao spoja mladosti i iskustva te kontinuirano usavršava prepoznali smo kao jednu od ključnih komponenti uspeha. Dodate vrednosti nastale uz usavršavanje i razvoj naši klijenti mogu prepoznati u svakom segmentu korišćenja rešenja koja implementiramo.

Vizija

Verujemo u dobru budućnost. Verujemo u strateška partnerstva. Naši klijenti i partneri su naša snaga - verujemo da možemo zajedno da rastemo. Želimo da postanemo apsolutni lider u isporučivanju ICT usluga na domaćem tržištu. Posvećeni smo ostvarenju zadatog cilja i na njemu vredno radimo svakog dana.

Predstavništva

Dunavska bb, Viline Vode,
Beograd, Srbija

T: +381 11 20 84 030
T: +381 11 27 59 457
E: office@prointer.rs


Miloša Obilića 69/71,
Banja Luka, Republika Srpska, BiH

T: +387 51 492 100
E: office@prointer.ba

PROINTER ITSS je ovlašćeni ECDL test centar


Ovlašćeni ispitivači:

  • Rastislav Božović (CS 0020J)
  • Jelena Stanković (CS 1446J)
  • Dajana Savović (CS 1456J)


Više informacija na stranici ECDL test centra.